• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Sofaer Mols

Skapt design af den danske designer Stine Prang

  • Designet af den prominente danske sofadesigner Stine Prang
  • Flotte detaljer på egetræs stellet giver et unikt udtryk
  • Super høj siddekomfort med bløde puder i materialet koldskum

På lager: 6-8 uger

fra 14.650,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer Sofaer Mols
Størrelse 192 x 93 x 78 cm
Stof 60% Bomuld 40% Hør linned
Højde på ben 15 cm
Siddehøjde 44 cm
Sædedybde 54 cm
Sædebredde 184 cm
Fodhøjde 21 cm
Vægt 86,8 kg

Særligt for produktet

Dansk design når det er bedst

Den danske designer Stine Prang er efterhånden et etableret navn i Danmark. I FASMAS er vi vilde med hende rene linjer og sans for detaljen. På denne flotte 2,5 personers sofa formår hun at kombinere det ypperste indenfor møbeldesign med valg af de lækreste materialer. Stine er inspireret af den danske og nordiske natur og det er ret at se i hendes stil. Sofaens flotte massive egetræsben tilføjer både kant og naturlig elegance til udtrykket.

Høj funktionalitet og komfort

For Stine Prang er det absolut vigtigt at hendes design er funktionelle og kan bruges og elskes af “rigtige” mennesker. Som hun selv udtrykker det i et interview med Bo Bedre: “Først og fremmest er det vigtigt at have brugeren i tankerne når man designer en god sofa. Sidder man ikke godt i sin sofa, kan det være lige meget hvor pæn den er - funktionaliteten er altid i højsædet”. Derfor har Stine Prang også valgt de bedste materialer til denne model. Koldskum i hynderne og massivt egetræ til sofastellet.

Flere flotte møbler fra designeren

Det er let at se at vi i FASMAS er vilde med Stine Prang. Vi er faktisk så glade for hende at vi har lavet en hel møbelserie sammen med hende. Hvis du derfor er vild med vores sofa Mols, så vil vi på det kraftigste opfordre dig til også at kigge på den flotte København serie med spisebord, skænke, highboards mv af samme designer. Stilen er måske noget nær den perfekte kombination af retro og moderne møbeldesign!

Sofaer Mols

Vælg farve

Sofaer Mols Lysegrå Lysegrå (410/03)
Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk