• Håndlavet kvalitet
 • Direkte fra producenten
 • Scandinavian Lifestyle

Sofa Prestige 3 pers Petrol

Designerens yndling til stuen, der tør skille sig ud

Designerens yndling til stuen, der tør skille sig ud
 • Højkvalitets velour der skaber et glamourøst udtryk i din stue
 • Tegnet af en af verdens absolut hotteste nulevende designere, Arik Ben Simhon
 • Høj siddekomfort og mulighed for at tilkøbe matchende puf

På lager: 4-6 uger

Special Price 14.959,20 DKK Regular Price 18.699,00 DKK
Inkl. 25% moms

Særligt for produktet

Et designikon der bliver lagt mærke til!

Vores Prestige efterlader et stærkt indtryk på boligindretningen og er på ingen måde en sofa man ser i enhver stue. Sofaen er til trendsætteren der tør at gøre noget anderledes med sin indretning. Sofaens udtryk er moderne samtidig med at den har en skarp kunstnerisk profil. Formgivningen leder tankerne hen på den berømte Michelin-mand og derfor er dette også sofaens kælenavn internt i Fasmas. Har ikke synlige ben, hvilket giver et stærk udtryk og så slipper man i øvrigt for at støvsuge under den hver gang. Prestige er designet af den verdenskendte israelske designer Arik Ben Simhon.

Komfort i høj klasse

Prestige ser ikke kun behagelig ud, den er også et vidunderlig møbel at slænge sig i en sen aften foran fjernsynet. Vi udvælger nøje materialer der giver den bedste komfort og i dette tilfælde er kombinationen af koldskum (som er noget af det mest miljøvenlige indenfor polstrede møbler) og silikone giver den blødeste sofa, som man helst ikke vil rejse sig fra. Det fine velourstof som beklæder dette smukke design ikon, har høj slidstyrke og vil holde rigtig mange år!

Vi skræddersyer sofaen til dig

Er du også faldet for det smukke design, men drømmer om en anden farve eller stoftype måske læder? Så send os en mail på info@fasmas.dk så hjælper vi dig videre! Bemærk også at denne model også kan købes med chaiselong og kan laves i forskellige størrelser. Vores fine Prestige puf er også værd at bemærke, hvis der skal bruges endnu mere siddeplads rundt om sofabordet eller ønsker et alternativ til chaiselong.

Sofa Prestige 3 pers Petrol

Ingen Relaterede indlæg

  Har du spørgsmål?

  Vi er glade for at hjælpe

  info@fasmas.dk