• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Stol Finn

Rå caféstol til det industrielle hjem

 • Stel i sort industristål
 • Læder med et lækkert vintage look
 • Behagelig polstring, så du rigtig kan nyde tiden rundt om middagsbordet

Leveringstid: 10-12 uger

fra 2.485,00DKK
Inkl. 25% moms

Bestil læderprøve på denne farve

Vi opkræver et beløb på 50 DKK inkl. 25% moms for 3 stk læderprøve. Forsendelse er gratis.

Læg læderprøve i kurven

Detaljer

More Information
Varenummer7100 / 7200
Mål48x88x61
BenSort industristål

Særligt for produktet

Læderstolen, der virkelig imponerer i spisestuen

Brænder du for den industrielle stil, så er vores Finn spisestol lige noget for dig! Dette designikon gør flot figur i spisestuen, dagligstuen, ja selv på hjemmekontoret med sit rå udtryk og moderne design. Den skarpe form på stellet i industristål står i høj kontrast til læderet, der er bearbejdet for at få et vintage look over sig. Og med flere forskellige farvevalg er du sikker på at få noget, der passer lige ind i dit hjem. Går du efter indretning i bedste New Yorker stil anbefaler vi at vælge læder i mørke, neutrale nuancer som antracit eller sort for at skabe en ekstra kontrast mellem enkeltheden i stolen og farverige, moderne detaljer rundt omkring i rummet. Hælder du mere til den industrielle stil er brune og rødlige nuancer altid et godt valg - så du gennem dit stolvalg nærmest får følelsen af eksponerede, røde mursten ind i hjemmet!

Alle lædertyperne er håndfarvet med vandbaseret læderfarve og forseglet med voks, så farven holder længere. Vandbaseret læderfarve indeholder typisk ikke så mange giftstoffer som andre læderfarver, og læderet vi bruger til Finn stolen er da også fri for tungmetaller og testet i et laboratorie for at opfylde EN71-3 kravene til legetøj.

Gode tips og råd til dine nye læderstole:

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og du holder samtidig læderet blødt og lækkert.
 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.
 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.
 • Kæledyr kan skade overfladen med deres kløer, så vær opmærksom på det hvis du har dyr i familien!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!