Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Stol med armlæn Ida - Camel

Wow! Retrostil: Stol med armlæn, vintage læder og massivtræ

 • Bløde overgange med armlæn og sæde i læder
 • Med sine flotte skråtstillede ben i træ passer spisestolen perfekt rundt om et massivt egetræsbord
 • Ida vil også passe i dine stue, som en ekstra stol ved sofabordet eller måske mangler du noget til et hjørne i stuen. Her vil Ida også pynte, gerne med et plaid henslængt over ryg- eller armlænet.
 • Skab den perfekte stol til dig, ved at vælge lige præcis den farve til læderet, du allerbedst kan lide.

Leveringstid: 10-12 hverdage

3.999,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer88500-218
Maße59x78x60cm
StoffVintage læder
Sitzhöhe49 cm
Sitztiefe45 cm
Sitzbreite42 cm
Armlehnehöhe69 cm

Særligt for produktet

Bløde former og et retro lounge-look

Ida stolens bløde buer og materialer fører med det samme tankerne hen mod berømte designklassikere og de hippe 60ere. Med den runde form føres tankerne nærmest hen mod det enkle og feminine ved muslingeskaller. Ida er en loungestol der både er en fryd for øjet og behagelig at sidde i, og som passer ind i stort set alle hjemmets rum. Selvom stolen er enkel i sin udformning, giver syningerne i stolens ryg møblet noget ekstra. Kombineret med de smukke mørke, olierede træben får man virkelig en fornemmelse for hvilket håndværk møbelproduktion er.

Læder i alle regnbuens farver

Læderet, der bliver brugt til Ida stolen er håndfarvet med vandbaseret læderfarve, der sidenhen bliver forseglet med voks for at holde på den flotte farve. Med de mange valgmuligheder når det kommer til farver, kan du helt selv skabe en stol til både det flamboyante skandinaviske boho hjem og til det mere afdæmpede maritime hjem. Læderet og farvene vi bruger er blevet testet og godkendt i henhold til EN71-3 kravene til legetøj, så du kan være helt sikker på at ikke få en masse giftstoffer og tungmetaller ind i hjemmet.

Læderet i vintage look vintage sammen med de massive træben udstråler en masse varme og gør dit hjemsted hyggeligt. Kombinér gerne stolen med boligdekorationer og tekstiler i andre materialer eller med mønstre for at skabe et spændende look i hjemmet! Selvom mange nok umiddelbart ville bruge stolen i spisestuen, er vi også vilde med at bruge den med en fin velourpude i soveværelset eller overfor sofaen i dagligstuen. Skab et behageligt hvilested hvor du virkelig kan slappe af og føle dig hjemme.

Plejeinstruktioner:

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og holde læderet blødt.
 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.
 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.
 • Kæledyr kan skade overfladen med deres kløer, så vær opmærksom på det hvis du har dyr i familien!
Stol med armlæn Ida - Camel

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!