Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Stol med armlæn Loke - Antracite Vasket

Stol til spisestuen i vintagelæder

 • Industrielt design med kombinationen af vintage og nyt
 • Behagelig siddeplads med polstret armlæn
 • Perfekt stol til spisestuen eller til afslapning i dagligstuen

Leveringstid: 6-8 uger

3.999,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer88200-227
Maße64x89x55 cm
StoffVintage-Leder
BeineMetall schwarz
Sitzbreite64 cm
Höhe gesamt89 cm
Rückenhöhe52 cm
Tiefe55 cm

Særligt for produktet

Den spændende blanding af materialer fra vores Buffalo-læder og det robuste metalstel på denne stol kunne ikke være mere kontrastfyldt. Ikke desto mindre er denne kontrast en særlig attraktiv karakteristik for designstolen med et retro-look. Det bløde læderlook og det rå industrielle med metal kombineres på en legende måde, der skaber et elegant og tilgængeligt interiørdesign. Stolens ramme er lavet i sort metal, og på trods af det rå udtryk giver de smalle ben et delikat og fint udtryk. Vi er vilde med at matche denne skandinaviske stol i industrielt design rundt om et spisebord i massivt træ, for virkelig at få kontrasten mellem materialerne frem. Det urbane look i læderstolen, gør det også til det ultimative siddemøbel i den industrielle eller urbane lejlighed eller hus. 

Takket være dens dimensioner er denne vintage-inspirerede designstol Loke hverken for massiv eller for påtrængende i hjemmets rum. Uanset om det handler om spisestuen, stuen eller hjemmekontoret er Loke stolen så alsidig at den passer ind alle steder. Med polstrede armlæn og et praktisk ryglæn giver stolen komfort, så du kan være sikker på at få en afslappende aften. 

Lækkert kvalitetslæder til din nye stol

Det lækre Buffalo-læder er det ideelle materiale til at synke ned i og understreger Lokestolens bløde retro-charme. Læderet til vores stole kommer fra Centralasien, Pakistan eller Indien og er håndfarvet med en vandbaseret læderfarve, der efterfølgende behandles med voks for at holde farven længere. Vandbaseret læderfarve indeholder typisk ikke så mange giftstoffer som andre læderfarver. Det læder vi bruger til vores læderstole, er fri for tungmetaller og er testet i et laboratorium i overensstemmelse kravene for EN71-3 for legetøj.

Plejeinstruktioner:

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og du holder samtidig læderet blødt og lækkert.

 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.

 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.

 • Kæledyr kan skade

Stol med armlæn Loke - Antracite Vasket

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!