• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Læderstol med armlæn Loke - camel (cognac)

Stol til spisebordet i læder

 • Industrielt design med kombinationen af vintage og nyt
 • Behagelig siddeplads med polstret armlæn
 • Perfekt stol til spisestuen eller til afslapning i dagligstuen

Leveringstid: 10-12 uger

5.365,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer88200-218-
Maße64x89x55 cm
StoffVintage-Leder
BeineMetall schwarz
Sitzbreite64 cm
Höhe gesamt89 cm
Rückenhöhe52 cm
Tiefe55 cm

Særligt for produktet

Den spændende blanding af materialer, læder og det robuste metalstel på denne stol kunne ikke være mere kontrastfyldt.

Ikke desto mindre giver denne kontrast en særlig attraktiv karaktér for designstolen.

Det bløde læderlook og det rå industrielle metal kombineres på en legende måde, der skaber et elegant og tilgængeligt interiørdesign.

Stolens ramme er lavet i sort metal, og på trods af det rå udtryk giver de smalle ben et delikat og fint udtryk. Vi er vilde med at matche denne skandinaviske stol i industrielt design rundt om et spisebord i massivt træ, for virkelig at få kontrasten mellem materialerne frem.  

Takket være dens dimensioner er denne vintage-inspirerede designstol Loke hverken for massiv eller for påtrængende i hjemmet. Uanset om det handler om spisestuen, stuen eller hjemmekontoret er Loke stolen så alsidig, at den passer ind alle steder. Med polstrede armlæn og et praktisk ryglæn giver stolen komfort, så du kan være sikker på at få en afslappende aften. 

Lækkert kvalitetslæder til din nye stol

Det lækre læder er det ideelle materiale til at synke ned i og understreger Loke stolens bløde charme. Læderet til vores stole kommer fra Centralasien, Pakistan eller Indien og er håndfarvet med en vandbaseret læderfarve, der efterfølgende behandles med voks for at holde farven længere. Vandbaseret læderfarve indeholder typisk ikke så mange giftstoffer som andre læderfarver. Det læder vi bruger til vores læderstole, er fri for tungmetaller og er testet i et laboratorium i overensstemmelse kravene for EN71-3 for legetøj.

Forskellen på de to lædertyper:

RANCH læder: Er en gennemfarvet læder, hvilket betyder at når stolen, engang langt ude i fremtiden, får slid, vil det fortsat være læderfarven du ser.

TEXAS VINTAGE læder: Er en tyndere læder end RANCH læderet, og er ikke gennemfarvet. Når stolen, engang langt ude i fremtiden, bliver slidt vil den hvide bagisde blive synlig.

Plejeinstruktioner:

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og du holder samtidig læderet blødt og lækkert.

 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.

 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.

 • Kæledyr kan skade

Læderstol med armlæn Loke - camel (cognac)

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!