Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Alaise - Caramel-S

Håndvævet Kelim gulvtæppe i gylden caramel farve

 • Håndvævet moderne kelimtæppe i neutrale farver
 • Fremstillet i Indien
 • Ren uld og bomuld giver et eksklusivt look

Leveringstid: 7-10 hverdage

2.510,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Alaise - Caramel-140 x 200 cm
Materiale80% uld, 20% bomuld
FarveCaramel
FremstillingslandIndien
FremstillingsmådeHåndvævet

Særligt for produktet

Traditioner og nytænkning

Vores Alaise-tæppe er virkelig et tæppe der forener traditioner med modernitet. Det enkle design er håndvævet efter den traditionelle kelimmetode, som faktisk går helt tilbage til asiatiske nomader for flere tusind år siden. Kelimtæpper kendetegnes ved at de er fladvævede og relativt flade og tynde. Med Alaise tæppet har vi opdateret det traditionelle look ved at gøre det mere skandinavisk. Farverne og mønstrene er enkle og elegante, og det tynde look gør det til et tæppe, der er både smukt og funktionelt. Traditionen tro er tæppet vævet i 80% uld og 20% bomuld, der også giver tæppet en mat overflade. Materialerne er også med til at gøre tæppet lettere og mere åndbart, så du sagtens kan bruge det både i soveværelset og i udestuen. Fordi tæppet ikke er så tungt fanger det hele ikke så meget af varmen, og det gør det til et ideelt tæppe til sommermånederne. Kombinér det med den flotte lyse karamelfarve, og du får sol og en afslappet atmosfære ind i hjemmet - hele året rundt!

Funktionelle løsninger

Hvis man har børn, hunde eller bare tit får mange gæster på besøg kender man nok til det der med beskidte tæpper på gulvet. Kelimtæpper er et af de mest praktiske tæpper når det kommer til hjemmet, netop fordi de er tynde og lavet i uld. Det betyder at du nemt kan flytte dem rundt i hjemmet eller slæbe dem med udenfor i haven til en udluftning. Og fordi de ikke har samme overflade, med længere tekstile, der fælder og knuder der fanger støv kræver tæppet ikke særlig meget vedligeholdelse.

Alaise er også nemt at rengøre hvis det trænger til en lidt mere dybdegående vask - du skal bare huske at bruge plejemidler af god kvalitet så du ikke kommer til at ødelægge uldfibrene eller tæppets farve!


Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!