Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Alaise - Mørkegrå-140 x 200 cm

Håndvævet Kelim gulvtæppe i stilsikker stål grå

 • Moderne kelimtæppe i stilfuld mørkegrå
 • Hændvævet i Indien
 • Ren uld og bomuld giver et eksklusivt look og et stærk gulvtæppe

Leveringstid: 7-10 hverdage

2.510,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Alaise - Mørkegrå-140 x 200 cm
MaterialeUld/Baumuld
FarveMørkegrå
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Kontraster - grundstenen i interiørdesign

Alaise i mørkegrå er en af tre modeller i Alaise-serien. Alaise er en kollektion af tæpper med utrolig enkle og lette egenskaber. Tæppet er vævet med den traditionelle Kilim-metode der stammer fra stepperne i det Fjerne Østen for flere tusind år tilbage - og det er netop denne væve-metode der gør tæppet så let og fleksibelt. Og denne lethed og fleksibilitet er nogle væsentlige egenskaber når det kommer til at indrette et værelse efter din egen personlighed og ønsker. Med sit neutrale og elegante mønster, gør det Alaise til det perfekte tæppe at bruge i indretningen. Den mørke, dybe og kraftfulde grå farve Alaise-tæppet udstråler, får et nærmest legende udtryk gennem vævemetoden - og gør det til et tæppe der kan bringe liv ind i rum med lyse nuancer og farver. Kontrasten mellem et mørkt tæppe og lyse rum er med til at fremhæve de individuelle møbler og dekorationer i rummet, så du får noget helt ekstraordinært. Uanset om kontrasten handler om hvide vægge, lyse spiseborde i træ eller blot ved foden af sengen, vil Alaise med lethed skabe et smukt udtryk i rummet.

Boligtekstiler med naturlige materialer

Alaise er sammensat af 100% naturlige materialer - 80% ren uld og 20% bomuld. Disse materialer og måden tæppet er vævet på gør det til et let boligtekstil, der er praktisk både at flytte rundt på og rengøre. Det betyder at du nemt kan flytte tæppet rundt i huset når du trænger til fornyelse eller endda pakke og transportere det. Uldtæpper er generelt hårdføre og nemme at pleje og rengøre - bare husk at brug kvalitetsprodukter så du ikke skader dit tæppe! Vi anbefaler Guardian tekstilrens da de er fri for blegemidler, der ellers godt kan ødelægge tæppets naturlige farve. 

Alaise fås i flere størrelser og farver. Med de tre størrelser 140x200cm, 170x240cm og 200x300cm har du rig mulighed for at dekorere ethvert rum uanset hvor stort det er. I kollektionen finder du også Alaise-tæppet i karamel og lysegrå. Opdag dem nu!


Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!