• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Boréal - Antracit- XXS

Elegant tæppe inspireret af mødet mellem natur og by

 • Smukt håndknyttet tæppe med skinnende effekt
 • Inspireret af København og mødet mellem gammelt og nyt
 • Tæppet findes i flere forskellige farver

Leveringstid: 7-10 hverdage

1.570,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Boréal - Antracit-60 x 90 cm
MaterialeViskose
FarveAntracit
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Forelsket i København

København er en by hvor nyt og gammelt mødes; en rigtig kosmopol heroppe mod nord, hvor det traditionelle til dagligt møder poleret modernitet. Derfor er det heller ikke underligt at mange forelsker sig i denne perle af en by, og det er også det der har inspireret designet af Boréal i farven antracit. Tæppet Boréal i antracit er nemlig en fusion mellem naturen i sin reneste form, nemlig nordlyset og det levende byliv, der lyser os hjem. Den nærmest skinnende overflade på tæppet kommer fra håndknyttet bambussilke, som også reflekterer det legende nordlys. Selve den mørkegrå farve kommer fra denne idé om det gamle og nye, der mødes i København, og som vi også kan genkende fra ikoniske bygninger som Den Sorte Diamant. Den mørke farve kan ved første øjekast virke lidt intimiderende, men med bambussilken får du et tæppe der nærmest reflekterer lyset, så du får både det mørke og det lyse frem.

Skandinavisk og industrielt

Den enkle elegance i designet gør at Boréal tæppet passer ind i næsten alle hjemmets rum, og kan bruges i indretningen på mange forskellige måder. Den mørkegrå version her passer specielt godt ind i den industrielle eller mere urbane, skandinaviske stil. Vi anbefaler specielt at matche tæppet med indretningselementer i farver - så du får et ekstra unikt og spændende look i hjemmet. Farverne kan komme fra alt fra eksponerede murstensvægge til en sofa i en klar, lys farve. Da denne lidt mørkere farve er mere hårdfør end de lyse Boréal tæpper, passer det også godt som en løber i entreen eller gangen. Vi anbefaler generelt at lege med teksturerne i de forskellige rum, og ser ofte at der er mange, der glemmer at tænke entreen ind i indretningen. Men lige præcis indgangen er det første man ser når man kommer ind af døren når man har været ude og er derfor et rum hvor man med fordel kan tænke lækre og elegante boligtekstiler ind.

Boréal tæppet kommer i hele 8 forskellige farver og næsten lige så mange forskellige størrelser - så du er sikker på at finde noget, der passer lige præcis til dig!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!