• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Boréal - Østers

Elegant og sofistikeret tæppe, der går lige ind i den nye skandinaviske stil

 • Tæppe inspireret af den skandinaviske natur efter regnvejret
 • Smuk skinnende effekt, der reflekterer lyset i rummet
 • Håndknyttet tæppe i bambussilke
 • Findes i flere forskellige størrelser og farver

Leveringstid: 7-10 hverdage

fra 1.570,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Boréal - Østers
MaterialeViskose
FarveØsters
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Bergen - Regnvejrets by i skandinavien

Bergen bliver ofte set på som regnvejrets by, men den er meget mere end bare det. Som Norges anden-største by er Bergen en metropol fyldt med historie, smukke seværdigheder og ikke mindst smuk natur der nærmest stråler når regnet stopper. Og det er nettop dette lys og denne skønhed vi gerne ville vise med Boréal tæppet i farven Østers. Østersfarve er en farve man bruger til at beskrive grå med et strejf af grøn og beige, ligesom man ser i naturen udenfor Bergen efter regnvejret. Navnet Boréal kommer fra den latinske betegnelse for nordlys, og man kan sagtens forstå hvorfor vi har valgt dette navn til tæppet. Bambussilken gulvtæppet er lavet af får nærmest reflekterende og skinnende effekt når lyset rammer, ligesom det legende aurora borealis. Og kombinationen af den lysegrå farve og det spillet i udtrykket når lyset rammer er en af de ting der gør dette tæppe til et meget unikt dekorelement i hjemmet.

Enkel elegance med unikke træk

Østersfarven er en farve som er blevet meget populær på den seneste tid, i alt fra bryllupper til indretning. Her i skandinavien er farven nok blevet vellidt fordi den fremkommer lysere og mere jordlig end de typiske nordic noir farver, der var in for et par år siden. Farven er subtil og raffineret, så tæppet er nemt at inkorporere i dit hjem, uanset hvilken indretningsstil du går efter i dit hjem. Den går lige ind i den nye skandinaviske stil med neutrale, jordlige farver, men passer også godt ind i det mere romantiske hjem, der er indrettet efter den franske landsstil. Boréal er håndknyttet, noget der giver et ekstra unikt element. Der er lagt meget tid og kærlighed i håndknyttede tæpper, og hver knude er helt unik. Det er også med til at give dette flotte bambussilke-tæppe et ekstra unikt look, hvor ikke et af tæpperne er ens. Vi anbefaler at bruge Boréal tæppet i soveværelset for at skabe et hyggeligt og samtidig elegant soveværelse, eller i stuen for at samle rummet.

Boréal kommer ikke bare i mange forskellige størrelser, men også flere forskellige farver - så du kan finde noget, der passer lige præcis til dig!

Tæppe Boréal - Østers

Ingen Relaterede indlæg

  Tæppe Boréal - Østers- XXS 60x90 cm
  Tæppe Boréal - Østers- XL 250x350 cm
  Tæppe Boréal - Østers- XXL 300x400 cm
  Tæppe Boréal - Østers- L 230x330 cm
  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!