• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Boréal Stockholm - Granit

Smukt håndknyttet tæppe, der bringer enkel elegance ind i dit hjem

 • Tæppe i bambussilke, håndknyttet i Indien
 • Inspireret af mødet mellem skandinavisk natur og vores smukke byer
 • Tæppet findes i flere forskellige farver og størrelser

Leveringstid: 7-10 hverdage

fra 1.570,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Boréal - Granit
MaterialeViskose
FarveGranit
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Stockholm i mit hjerte

Den Stockholmske skærgård er, som så mange andre skærgårde, et paradis hvor de lange sommerdage bliver brugt til afslapning, hygge med familien og udforskning af naturen. En af de ting, der virkelig kendetegner den svenske skærgård uden for Stockholm er de smukke granitklipper man ser hele vejen op langs med kysten. Med Boréal i granit har vi prøvet at fange denne smukke grå farve, der nærmest glimrer i sollyset. Tæppet er håndknyttet i bambussilke som gør at også tæppet får en skinnende overflade, der gør det ekstra smukt i indretningen. Med sin neutrale farve er Boréal gulvtæppet et boligtekstil du nemt kan passe ind i alle rum - og som hjælper dig med at bringe alle rummets elementer sammen. Med sit bløde look passer Boréal tæppet specielt godt ind i den typisk skandinaviske indretning, men alt efter hvilke møbler og dekorationer du bruger kan du også sagtens bruge tæppet i et mere maritimt hjem eller som en af de neutrale farver i det urbane hjem. 

Praktiske tæppeløsninger

Boréal kommer i mange forskellige størrelser, så du nemt kan passe det ind i både små og store rum. Udover det, så er den lidt mørkere granitfarve på dette tæppe praktisk når det kommer til pleje og rengøring. Du kan placere tæppet i entréen og bruge det som en løber, uden at være bange for at få grimme mærker fra udendørssko og beskidte poter. Og hvis du får pletter på det, kan du nemt gøre det rent igen! Til rengøring af Boréal tæppet anbefaler vi at bruge Guardian tekstilrens, da det nemt fjerner både vand- og oliebaserede pletter fra materialet. Guardian plejeprodukterne indeholder heller ikke blegemidler - så du behøver ikke være bange for at ødelægge farven på dit nye tæppe!

Boréal tæpperne findes i flere forskellige farver og størrelser så du er sikker på at finde et tæppe, der passer til dig og dit hjem!

Tæppe Boréal Stockholm - Granit

Ingen Relaterede indlæg

  Tæppe Boréal - Granit- XXS 60x90 cm
  Tæppe Boréal - Granit- XL 250x350 cm
  Tæppe Boréal - Granit- XXL 300x400 cm
  Tæppe Boréal - Granit- L 230x330 cm
  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!