• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Camargue - Avenue

Elegant håndknyttet tæppe med i bambus silke

 • Elegant håndknyttet tæppe i det lækreste bambus silke
 • Smukke Geometriske detaljer
 • Skandinaviske farver gør designet klassisk og tidsløst

Leveringstid: 7-10 hverdage

fra 1.640,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Camargue - Avenue
MaterialeViskose
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Art deco i en ny udgave

Art deco stilen mange af os kender fra 1920erne og 1930erne (og The Great Gatsbys genoplivning her i nyere tid) kendetegnes ved dristige geometriske forme, symmetri og ikke mindst en nærmest overdådig elegance. Med vores Carmargue Avenue tæppe, ville vi fange det moderne og glamourøse look fra Art Deco perioden - men samtidig give tæppet et mere skandinavisk twist. Carmargue fanger de store geometriske forme, men farverne er mere afdæmpede og skandinaviske med creme og en lysegrå, der nærmest går over i blå. 

At indrette med geometriske mønstre og store tæpper kan virke som en stor opgave, men det er faktisk ikke sværere end at dekorere med neutrale boligtekstiler! Forme og farver er med til at give vores hjem liv, så vil man have et ekstra unikt og ekstraordinært hjem, er det faktisk vigtigt at man tænker det ind i interiøret. Vores bedste tip når det kommer til at dekorere med et tæppe som Carmargue Avenue - specielt hvis du vælger den store af slagsen - er at gøre tæppet og mønsteret til omdrejningspunktet i stuen. Mønsteret her sætter tonen for resten af rummet, men det betyder slet ikke at du ikke må bruge puder eller plakater med mønstre! Derimod skal du kigge på tæppets geometriske mønster og vælge andre dekorelementer med samme type mønster, men i mindre størrelse og gerne også i andre farvetoner. På den måde får du en gennemført stil i rummet, hvor de geometriske forme er med til at skabe hele rummets look.

Lækre materialer, der kan skabe en rød tråd i hjemmet

Vores Carmargue tæppe er håndknyttet i bambussilke, der giver et lækkert og blødt udtryk i dit hjem. Med håndknyttede tæpper er du også sikker på at få noget, der er helt unikt fordi hver knytter har sin helt egen stil og ikke en knude er ens.Carmargue tæpperne findes i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den mere “forsigtige” udgave og starte med små tæpper, eller vælge det helt store fra starten af. At få store geometriske forme ind i alle hjemmets rum kan godt blive lidt voldsomt, men du kan sagtens skabe en rød tråd i hjemmet alligevel. For at få den røde tråd anbefaler vi at bruge tæpper i samme materiale i de andre rum i hjemmet. Flere af vores tæpper er lavet i bambussilke, men vi anbefaler specielt at mikse Carmargue og Boréal tæpperne i hjemmet. Hvor Carmargue har et dristigt og spændende udtryk med geometriske mønstre har Boréal en mere afdæmpet elegance, der skaber et mere roligt udtryk i rummet.

Carmargue findes i flere forskellige mønstre - så udforsk vores kollektion på siden her!


Tæppe Camargue - Avenue

Ingen Relaterede indlæg

  Tæppe Camargue - Avenue- XXS 60x90 cm
  Tæppe Camargue - Avenue- XL 250x350 cm
  Tæppe Camargue - Avenue- XXL 300x400 cm
  Tæppe Camargue - Avenue- L 250x300 cm
  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!