• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Coloré - Lysegrå

Håndvævet tæppe i uld

 • Filtet uld giver et spændende look, der er yderst holdbart
 • Håndvævet af professionelle vævere fra Indien
 • Moderne skandinavisk tæppe, der fås i flere forskellige farver og størrelser

Leveringstid: 7-10 hverdage

fra 880,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Coloré - Lysegrå
Materiale 80% uld, 20% bomuld
FarveLysegrå
FremstillingsmådeHåndvævet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Tæpper med legende mønstre

Coloré i lysegråt er et af de tæpper, der er så enkle og samtidig så legende at du med det samme får et hjem der er både spændende og unikt. Med flere grå nuancer vævet sammen for hånd er det et klassisk skandinavisk tæppe, der faktisk passer ind i de fleste hjem. Vi er vilde med at style tæppet sammen med klassisk skandinaviske møbler i træ og andre naturmaterialer - men man kan også sagtens blande det med mørke møbler og få, farverige dekorationer for at skabe et mere urbant look. For at skabe en sammenhæng mellem rummene i hjemmet anbefaler vi at tænke uld ind i flere af hjemmets rum, men gerne i forskellige farver og nuancer, så der er en rød tråd, der går igennem hjemmet. Uldet i Coloré-tæppet er filtet, noget der gør at det får et helt specielt udseende, der også er meget mere holdbart end “normale” tekstiler. Når det så samtidig er håndvævet, betyder det at hvert enkelt tæppe har små detaljer der er forskellige fra hinanden, så du er helt sikker på at få et tæppe, der er helt unikt.

Muligheder, der åbner for kreativiteten

Når det kommer til at indrette med tæpper og andre boligtekstiler, kan det godt virke som en svær opgave at løfte. Vores 3 bedste tips når det kommer til indretning med tæpper er:

 • Brug tæpper til at definere et område: Et tæppe under spisebordet og spisestolene skaber en tydelig opdeling af rummet, hvor det bliver tydeligt at spisebordet er det vigtige i rummet. Det samme kan du gøre i stuen under stuemøblerne eller i soveværelset under sengen.
 • Materialet tæppet er lavet i kan bruges til at skabe en rød tråd i hjemmet - Coloré er for eksempel lavet i uld, så hvis det skal ligge i stuen anbefaler vi at kigge efter boligtekstiler i uld til de andre rum i hjemmet også. De andre tekstiler behøver hverken have samme farve eller form - her er det selve materialet der er det vigtige!
 • Leg med størrelser! Der findes nogle tommelfingerregler når det kommer til hvilke størrelser du skal bruge, men du behøver ikke nødvendigvis stille alle møbler ovenpå tæppet

 • Læg 60-70 cm til spisebordets mål hele vejen rundt, så der er plads til at stolene står på tæppet når du sidder ned.
 • I stuen kan du eksperimentere med at have alle stuemøblerne stående ovenpå tæppet, kun de forrerste bed på tæppet eller endda kun at have sofabordet på tæppet.
 • I soveværelset kan du enten lægge to små tæpper på hver side af sengen, så både du og din partner har noget blødt at stå op til om morgenen, eller lægge et stort tæppe under hele sengen!
 • Coloré tæppet fås i 3 forskellige størrelser; 200x140, 240x170 og 300x200 cm, så du selv kan lege med indretningen. Du får også tæppet i flere forskellige farver her hos os - så du rigtig kan lege med indretningen. 

  Har du brug for gode råd er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os - så hjælper vi dig på vej!


  Tæppe Coloré - Lysegrå

  Ingen Relaterede indlæg

   Tæppe Coloré - Lysegrå-60 x 90 cm 60x90 cm
   Tæppe Coloré - Lysegrå-250 x 350 cm 250x350 cm
   Jeg er 18+
   For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
   Har du spørgsmål?

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

   Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

   Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!