WEEKEND SALE 22. - 23. januar
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Horizon - Rød-80 x 300 cm

Farvede tæpper til det legende hjem

 • Tæppe håndvævet i Indien
 • Spændende design til dem der ønsker et hjem hvor man leger med farver og mønstre
 • Et holdbart tæppe, der kan holde i mange år
 • Flere forskellige farvenuancer og størrelser tilgængelig

Leveringstid: 10-12 uger

3.070,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Horizon - Rød-80 x 300 cm
Materiale 80% uld, 20% bomuld
FarveRød
FremstillingsmådeHåndknyttet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Passionen og lidenskabens farve

Farven rød symboliserer mange forskellige ting. Det står for solen og naturen, vrede og ikke mindst lidenskab. For det meste symboliserer farven kærlighed - og det er da også her Horizon-tæppet finder sin plads i hjemmet; ved at udtrykke varme og passion. Tæppets design er gennemført klassisk skandinavisk design, med et minimalistisk udtryk der virkelig sættes i fokus ved hjælp af tæppets farver.  Med tæppets farve og mønster fører det tankerne hen mod sommerafterners solnedgang eller et nærmest impressionistisk kunstværk. Vi er vilde med at bruge tæppet i boheme indretningen sammen med møbler i mere orientalsk inspireret design, eller i det urbane hjem som det farverige element, der bringer stuen sammen!

Håndvævet kvalitetstæppe til dit hjem

Hele vores Horizon serie er håndlavet af erfarne vævere i Indien. Håndvævede tæpper giver noget helt unikt til din stue, da hver væver har sin egen helt særlige måde at fremstille de flotte tekstiler på - så du kan være sikker på du får et tæppe ingen andre har. Horizon er vævet i uld, med skudtråd i bomuld. Materialerne der er brugt til dette flotte boligtekstil er af høj kvalitet, så du sagtens kan beholde tæppet i mange år fremover. Uanset hvor stor eller lille din stue eller din spisestue er, får du Horizon-tæppet i en størrelse der passer til dit hjem - tæppet kommer nemlig i hele 8 forskellige størrelser! Mangler du noget til at dekorere gangen med, så findes tæppet også i to lange formater 80x200 cm og 80x300 cm, som du kan bruge som løbere i entreen eller gangen. 

Tæppet fås i 4 forskellige farver, og det betyder du sagtens kan mikse og matche de forskellige rum - se de forskellige udgaver på vores side nu!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!