• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Lunaire – Multi

Inspireret af den skandinaviske natur

 • Håndknyttet i Indien af erfarne knyttere
 • Ren viskose giver tæppet en skinnende finish
 • Farver inspireret af skandinavien

Leveringstid: 10-12 uger

fra 12.210,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerReza Tæppe Lunaire – Multi
Materiale Viskose
FarveMulti
FremstillingslandIndien
FremstillingsmådeHåndknyttet

Særligt for produktet

Urbant design med tæpper

Lunaire tæppet i farven multi er det perfekte tæppe til det urbane eller industrielle hjem. Med et flot miks af farver som fører tankerne hen mod marmor eller poleret beton har tæppet et helt særlig look. Farverne er inspireret af den skandinaviske natur, der på en og samme tid skaber et blødt og råt udtryk. Tæppet er således perfekt til både at fremhæve hårde materialer og farver på møblerne i rummet, men også til at skabe en lidt blødere og mere nærværende atmosfære.


Ønsker du et mere skandinavisk-boheme look i dit hjem, kan du også sagtens kombinere tæppet med dekorationer i andre materialer og mønstre. Det flydende look i Lunaire gør nemlig at du nemt kan kombinere det med sofapuder i både striber og andre geometriske forme - og også sagtens i mere orange eller rødlige toner! Selv mit sit meget distinkte og unikke udseende, er Lunaire nemt at matche med andre farver, materialer og mønstre - netop fordi det har det her marmorlook.

Tæpper, der holder længe

Tæppets flotte designudtryk kommer ikke bare fra blandingen af farver, men også fra den rene viskose tæppet er knyttet i. Viskosen er ikke bare med til at fremhæve farverne, men giver også tæppet en skinnende finish, der også er lækkert at røre ved.
Lunaire er håndknyttet i Indien af meget erfarne knyttere. For at skabe et ekstra stærkt tæppe er det blevet knyttet med en 100-knots knytning, så du kan være sikker på at det holder i flere år fremover!

Lunaire kommer i mange forskellige farver og størrelser, så du kan være sikker på at finde et tæppe, der passer lige ind i dit hjem! Har du brug for tips og sparring i forhold til hvordan du kan indrette dit perfekte hjem, så skriv eller ring til os og så hjælper vi dig videre!

Tæppe Lunaire – Multi

Ingen Relaterede indlæg

  Tæppe Lunaire XS – Multi
  Tæppe Lunaire – Multi- S 170x240 cm
  Tæppe Lunaire – Multi- M 200x300 cm
  Tæppe Lunaire – Multi- XL 250x350 cm
  Tæppe Lunaire – Multi- XXL 300x400 cm
  Tæppe Lunaire – Multi- L 250x300 cm
  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!