• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Royan - Blå-80 x 300 cm

Håndvævet tæppe inspireret af den skandinaviske natur

 • Tæppe inspireret af den skandinaviske natur
 • Håndvævet i Indien
 • Fremstillet i ren uld og viskose

Leveringstid: 10-12 uger

4.020,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTeppich Royan - Blau-80 x 300 cm
MaterialeUld/Viskose
FremstillingslandIndien
FremstillingsmådeHåndvævet

Særligt for produktet

Få havet ind i hjemmet

Her i de skandinaviske lande er vi vant til at have naturen tæt omkring os, med alt fra dybe, mørke skove til lange, lyse sandstrande. Skandinavisk natur er en del af vores identitet og kultur, og så er det heller ikke så mærkeligt at mange af os ønsker at tage det med indenfor. Med Royan i blå kan du få de smukke blå nuancer fra havet direkte ind i hjemmet. De bløde farveovergange giver tæppet et elegant look – nærmest som om man står og kigger ud på havshorisonten!

Lækre materialer

Når det kommer til tæpper, er det vigtigt at de er lavet i nogle materialer, der både er lækre at se på og gå på. Royan er lavet i en uld- og viskoseblanding, der skaber en varm og hyggelig atmosfære i hjemmet. Ulden gør tæppet hårdført, så det kan holde i mange år fremover, blandet med viskose er det også med til at give Royan et glansfuldt look, der passer ind i de fleste af hjemmets rum. Når det kommer til hvilket rum man skal indrette med tæpper, synes vi generelt at alle rum har brug for et tæppe! Men skal man prioritere, kan et tæppe på soveværelset være med til at skabe en hyggelig og varm atmosfære, som gør rummet til et behageligt sted at slappe af. Stuen er også et af de rum vi tilbringer meget tid til at slappe af i, men her har tæppet flere funktioner. I store rum er tæppet med til at skabe en mere afgrænset ramme for det hyggelige siddearrangement og i det lille rum kan et velovervejet tæppe skabe indtryk af mere plads og en rar atmosfære. Farvespillet og materialerne Royan tæppet i blåt er lavet i, er med til at skabe den samme beroligende effekt som vi kender fra når vi står og kigger ud på havet, men striberne er samtidig med til at skabe et mere legende og levende udtryk. Fordi det findes i en helt række forskellige størrelser, har du også mere frirum til at finde et tæppe der passer både ind i det store og det lille rum. Og har du brug for hjælp og vejledning er der masser af tips at finde på vores hjemmeside her, eller du kan ringe til os - så hjælper vi dig videre!

Royan fås i fire forskellige farver og en hel række størrelser, så du er sikker på at finde noget der passer lige ind i dit hjem!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!