• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Royan - Brun-60 x 90 cm

Von Hand gewebter Teppich in braunen Naturtönen

 • Smukt håndvævet tæppe
 • Ren uld og viskose giver et glansfuldt finish
 • Farver inspireret af den skandinaviske natur

Leveringstid: 7-10 hverdage

920,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTeppich Royan - Braun-60 x 90 cm
MaterialeUld/Viskose
FremstillingslandIndien
FremstillingsmådeHåndvævet

Særligt for produktet

Jordtoner er det nye i skandinavisk indretning

Indretningsstile udvikler sig hele tiden, og nu er vi kommet dertil hvor naturen får en endnu større plads i skandinavisk design. Og med Royan i brune nuancer kan du nemt være med på designbølgen! De smukke farveovergange i Royan tæppet er på en og samme tid afslappende og legende. Farverne i tæppet er inspireret af den skandinaviske natur, og er derfor også meget klar og rene. Med jordtoner går vi således væk fra det helt hårde og rå som man ellers kendetegner nordic noir ved, og over i noget der er langt blødere og mere jordnært - og som også reflekterer vores måde at leve på. Tæppet kan bruges i alle rum, men vi er specielt vilde med det i en lys og enkelt indrettet stue, matchet med møbler i massivt træ og læder i cognac-toner. Vil du fremhæve naturen endnu mere anbefaler vi at dekorere med evighedsbuketter i flotte keramikvaser! Et tæppe som Royan i neutrale farver kan du også sagtens kombinere det med farvede møbler, så du får et mere kunstnerisk og levende udtryk i dit hjem. Går man efter et mere skandinavisk-bohemian look kan det for eksempel være en fordel at blande jordtonede tæpper med puder og anden dekoration i orange og rødlige toner. Striber kan også sagtens kombineres med andre mønstre og andre tekstiler.

Tæpper i kvalitetsmaterialer

Royan tæpperne er lavet i ren viskose og uld, noget der ikke bare giver tæppet et flot, skinnende look men også gør at det er ekstra slidstærkt. Tæppet er håndvævet af erfarne vævere i Indien, noget der også giver tæppet et helt særligt og unikt look. Når man vasker og plejer tæpper i viskose og uld er det vigtigt at man bruger nogle helt specielle rengøringsmidler, så man ikke kommer til at ødelægge materialerne. Vi anbefaler Guardian tekstilrengøringsprodukterne, da de ikke indeholder blegemidler eller andre ting som kan skade farverne i tæppet. Inden du rengør hele tæppet er det også en god idé at prøve det af på et lille stykke på bagsiden af tæppet, så du ved at du har et flot tæppe i mange år fremover.

Har du brug for gode tips og råd til hvordan du vælger det rigtige tæppe eller hvordan du rengør det? Så ring eller skriv til os - så hjælper vi dig videre!

Royan fås i flere forskellige farver og størrelser, så du kan være sikker på at finde noget der passer lidt præcis ind i dit hjem!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!