• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Royan - Grå-60 x 90 cm

Enkel elegance med grå farver

 • Håndvævet i ren uld og viskose
 • Tæppe i bløde grå nuancer
 • Flotte striber der skaber liv i hjemmet

Leveringstid: 10-12 uger

920,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTeppich Royan - Grau-60 x 90 cm
MaterialeUld/Viskose
FremstillingslandIndien
FremstillingsmådeHåndvævet

Særligt for produktet

Neutrale farver til det minimalistiske hjem

Grå er en farve, der bliver ved med at være populær i hjemmet, specielt i norden. Den typiske nordic noir farveskala som vi alle kender fra kendte skandinaviske krimiserier har måske noget med det at gøre, men. Mange tænker måske at grå er en lidt kedelig eller deprimerende farve - men i indretningen kan den faktisk bruges til rigtig meget! Grå tæpper bruges bl.a. Både til at nedtone kraftige farver, eller fremhæve bestemte klare farver. Og Royan i sin monokrome grå elegance er bestemt heller ikke kedelig - men rettere sagt et element der kan bringe liv og bevægelse ind i hjemmets indretning. I ægte skandinavisk stil betyder det funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Vi anbefaler derfor specielt Royan i grå til det klassisk skandinaviske hjem, eller til den mere urbane eller industrielle indretningsstil. Har du brug for inspiration, kan du finde masser på siden her!

Skinnende finish

Royan i grå er lavet i ren uld og viskose, materialer der ikke bare gør tæppet slidstærkt men som også fremhæver de klare, monokrome farver og giver tæppets overflade en nærmest skinnende effekt. Alle Royan tæpperne er håndvævet, noget der også betyder at hvert tæppe har sin helt unikke finish, og ikke et af dem er helt ens. Så når du indretter dit hjem med et Royan tæppe giver du dit hjem et boligtekstil med personlighed og en smuk historie, der er startet i Skandinavien med smukt design, rejst til Indien for at blive håndvævet af professionelle vævere og kommet tilbage til Skandinavien for at få et hjem at bo i.

Er du vild med Royan tæppets striber og skinnende finish, men kunne du godt tænke dig lidt mere farve i dit hjem? Royan kommer i fire forskellige farver, så du kan finde noget der passer lige ind i din personlighed og dit hjem!

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!