• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Royan Lilla

Elegant lilla til hjemmet

 • Håndvævet tæppe lavet i Indien
 • Bløde lilla nuancer inspireret af den skandinaviske natur
 • Perfekt til boheme-hjemmet

Leveringstid: 7-10 hverdage

fra 920,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Royan Lilla
MaterialeUld/Viskose
FarveLilla
FremstillingsmådeHåndknyttet
FremstillingslandIndien

Særligt for produktet

Royale farver til hjemmet

Lilla er en farve, der typisk forbindes med det royale og passer perfekt ind i et elegant stuemiljø med højt til loftet. Generelt er lilla en nem farve at bruge i boligindretningen. I dette tæppe indgår farven som en lækker detalje med flere nuancer og skaber dermed et udtryksfuldt underlag for resten af boligens indretning. Vores fine lilla Royan tæppe kan desuden bruges til at skabe opmærksomhed omkring de andre møbler i rummet eller modsat kan tæppet nedtones og blot være med til at skabe en hyggelig stemning i stuen. Med de nærmest legende striber, er den violette farve med til at skabe en behagelig stemning i hjemmets rum, og den kan sagtens matches med andre farver som jordlige nuancer for at få et skandinavisk look, eller med mørke farver som sort og grå for en mere urban indretning i hjemmet. Med striberne passer tæppet faktisk rigtig godt ind i den urbane stil, da den skaber noget liv der kontrasterer til de ellers enkle og mørke elementer man ofte bruger i urbant design. Den fantastiske lilla farve er selvfølgelig også en naturlig del af ethvert boheme-hjem - så match Royan tæppet med orientalsk inspirerede møbler og få et afslappet bohemian look i stuen!

Håndvævet kvalitet

Vores smukke lilla Royan tæppe er lavet i ren uld og viskose, som er materialer der både er fantastisk bløde men samtidig slidstærke. Viskosen er lavet af bambus og kaldes også for bambus silke. Bambus silke bliver brugt i mange boligtekstiler i dag og er en naturlig måde at udvinde viskose på. Kombinationen af kvalitetsmaterialer giver tæppet en smuk finish og det får en nærmest skinnende effekt. Alle vores Royan tæpper er håndvævede, hvilket gør hvert enkelt tæppe helt unikt. Det smukke lilla tæppe giver din boligindretning personlighed og et vidunderligt frirum for trætte fødder. Designet er skandinaviskt til benet og forløst af passionerede indiske vævere.

Det smukke Royan gulvtæppe kommer i fire forskellige farver, så passer lilla ikke ind hos jer, så kig videre og find det tæppe der passer perfekt i jeres hjem!

Tæppe Royan Lilla

Ingen Relaterede indlæg

  Tæppe Royan Lilla-140 x 200 cm 140 x 200 cm
  Tæppe Royan Lilla-60 x 90 cm 60 x 90 cm
  Tæppe Royan Lilla-80 x 250 cm 80 x 250 cm
  Tæppe Royan Lilla-170 x 240 cm 170 x 240 cm
  Tæppe Royan Lilla-200 x 300 cm 200 x 300 cm
  Tæppe Royan Lilla-80 x 300 cm 80 x 300 cm
  Tæppe Royan Lilla-80 x 400 cm 80 x 400 cm
  Tæppe Royan Lilla-250 x 350 cm 250 x 350 cm
  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!