Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Tæppe Sahara - Lysegrå - S

Håndvævet kelimtæppe i moderne stil

 • Håndvævet moderne kelimtæppe
 • Vævet i Indien
 • Fremstillet i ren uld og bomuld

Leveringstid: 7-10 hverdage

1.180,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
VarenummerTæppe Sahara - Lysegrå-140 x 200 cm
MaterialeUld
FarveLysegrå
FremstillingsmådeHåndvævet
OprindelseslandIndien

Særligt for produktet

Sahara - et tæppe med traditioner

Sahara er et tæppe med rødder, der sidder dybt i traditioner. Designet efter de klassisk skandinaviske designprincipper og håndvævet efter den ældgamle Kelimmetode er tæppet på en og samme tid praktisk og æstetisk. Kelimtæpper kommer fra det fjerne Østen, og kendetegnes ved at de er tynde og lette - perfekte til den rejsende nomade med andre ord. Og man skulle måske tro at det fjerne Østen fra flere tusinder af år tilbage ligger langt fra skandinavisk design, men grundfilosofien ligger faktisk tættere på hinanden end man tror.

Skandinavisk design handler i bund og grund om at kombinere det funktionelle med det visuelt smukke, for at skabe et hjem der ikke bare er praktisk men som også er indbydende og lækkert. Og så er der jo ikke så lang vej til en ældgammel tæppetradition med fokus på funktion og design! Traditionen tro er Sahara tæppet også lavet i fåreuld og bomuld, noget der giver tekstilet et blødt og let udtryk. 

Lethed og fleksibilitet

Det er dog ikke bare tæppets materiale og måden det er vævet på, der giver det denne lethed. Sahara kommer i neutrale, lyse gråtoner, der glider lige ind i hjemmet - uanset hvilket rum du indretter! Tæppets lyse grå nuancer gør at du nemt kan bruge det til både at nedtone kraftige farver i rummet, eller helt modsat til at fremhæve udvalgte farver. Vi er vilde med at kombinere grå med andre grå nuancer for at skabe et urbant look med monokrome farver i et rum, og så bryde det ved hjælp af et eller to stærke farver. For at skabe et mere klassisk skandinavisk look anbefaler vi at matche tæppet med møbler i rene natur- materialer og farver, fx ved at placere det under et lyst sofabord i olieret egetræ, eller i spisestuen ved siden af en teaktræsskænk. Er du ekstra kreativ, kan du også prøve at hænge en af de mindre udgaver på væggen som et kunstværk!

Sahara er håndvævet og derfor er der ikke to tæpper, der er ens - så du er helt sikker på at få noget helt unikt ind i dit hjem. Tæppet findes i tre forskellige størrelser 140x200 cm, 170x240 cm og 200x300cm. Leder du efter et kilimtæppe, men er du på udkig efter en anden farve? Så kig videre her på siden! Sahara kommer også i tre forskellige farver, og ellers anbefaler vi at kigge på Alaise, som også er et kelimtæppe.

Tæppe Sahara - Lysegrå - S

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!