Om FASMAS Scandinavian Lifestyle

Kære gæst,

Velkommen til FASMAS Scandinavian Lifestyle verden. Vores helt unikke, kalejdoskopiske univers af tekstiler og farver med fokus på skandinavisk livsstil, hvor (næsten) alt er muligt.

I mange år har jeg drømt om at bringe kvalitetsmøbler og dekorativt design ud til alle, ikke kun til de rige. Smukt og komfortabelt design bør være tilgængeligt for os alle, og derfor grundlagde jeg FASMAS Scandinavian Lifestyle. Med 7 selvstændige butikker i Tyskland og yderligere 2 butikker, der åbner i 2021 - en i München og en i København - kommer jeg nu tættere og tættere på mit mål om at være tilgængelig for så mange mennesker som muligt.

Jeg inviterer dig til at komme ind i vores verden og opleve alt det, vi tilbyder. Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker til en kop kaffe.

Og hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vi kun et telefonopkald eller en e-mail væk.

Mange hilsener,

Jens Dybdahl
Ejer og administrerende direktør

EBELTOFT – SMUKKE, HISTORISKE EBELTOFT HAR FÅET DANSK-EJET MØBEL- OG INTERIØR SHOWROOM - Og vi befinder os blot 2 minutters gang fra Rådhuset i midten af byen på Adelgade 10. Ganske tæt ved Ebeltofts berømte rådhus – man skal bare lige rundt om hjørnet og nogle få skridt ned af den brostensbelagte gade - ligger det første danske showroom for møbel- og interiørfirmaet FASMAS Scandinavian Lifestyle. På de 270 kvm. i huset fra 1820, kan du, fordelt på to etager, opleve de mange smukke møbler og designs som vi byder på. Her er spiseborde og sofaborde (både runde og firkantede), væg- og bordlamper samt lysestager, pendler og skulpturel belysning fra den danske designer Tom Rossau, lænestole, sofaer, modulsofaer, tæpper, skænke, reoler, puder og plaider fra Skriver Collection og drømmer du om unikt porcelæn, som du ikke finder andre steder, så har vi lige det du søger efter.

Vi gør meget ud af at finde nyheder, som vi ved du vil falde for og som vi kan stå inde for. De seneste nyheder vi har fået er bl.a. stearinlys og lysestager fra Kunstindustrien i Sønderborg, Gotlandske fåreskind fra fåreavler nord for Randers. De vaskbare skind er garvet i Sverige.

Unika glasvaser fra glaskunstner Micha Karlslund.

Følg os gerne på Facebook og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder og meget mere.

   

Åbningstider i butikken, Ebeltoft: 

Mandag: 10.00 - 17.30

Tirsdag: 10.00 - 17.30

Onsdag: 10.00 - 17.30

Torsdag: 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: Lukket

Derudover følger butikken Ebeltofts åbningstider på helligdage, forskellige events, som du kan se på ebeltoft.dk.

 

Eksklusiv aftale

Kommer du langvejs fra og har du brug for lidt ekstra tid i butikken? Så kontakt os og sæt en eksklusiv aftale op! En eksklusiv aftale koster ikke noget, og du får masser af tid til at kigge møbler og stofprøver igennem sammen med vores fantastiske personale. De byder selvfølgelig også på en god kop kaffe og en hyggelig snak omkring din personlige indretningsstil og hvilke ønsker du har for dit hjem! For at booke et møde skal du bare kontakte os via mail eller telefon:
 

Email: ebeltoft@fasmas.dk

Telefon: 22 36 48 36 

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!