• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

WallPipe væglampe, grå inkl. pære og stofledning

Rustik og hyggelig

 • En håndlavet historie
 • Her får du en unik væglampe. Håndlavet af recycled vandrør
 • Passer til den rustikke indretning, den minimalistiske indretning
 • Stofledning i sølvgrå
 • Der følger 1 stk. LED pære med fra producenten. Se pære på separat billede.

Delivery in: 5-7 hverdage

Special Price 749,50DKK Regular Price 1.499,00DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer2452-03-02
MaterialeGenanvendt vandrør og fittings
HøjdeCa. 52 cm
DybdeCa. 17 cm
SokkelE27
CE godkendtJa
Max Watt40W
EnergiklasseA+++
Ledningslængde140 cm med afbryder

Særligt for produktet

WallPipe Grey er en af WallPipes fire koncept lampe-varianter. Denne lampe kommer i et flot, rustikt look, som passer ind i de fleste hjem. Lampens grålige farve giver en hyggelig stemning, der tager dig og dine familiemedlemmer med tilbage til fortiden, hvor farverne var mere matte og hyggelige. Lampen er produceret af genbrugt jern, og den kommer eksklusivt lyspære, hvorfor du selv kan undersøge markedet for pærer, der kan passe perfekt til lampens ekstraordinære look. 

Ved at købe en WallPipe-Grey lampe giver du noget tilbage til jorden, idet der er tale om genbrugt materiale. Det er vigtigere end nogensinde at gå ind for at genbruge de ressourcer, vi har på jorden, hvormed du her kan sætte det gode eksempel. 

Ikke nok med, at du kan gå i seng med god samvittighed, kan du også være sikker på, at du køber en lampe, som har sin helt egen unikke historie. Alle lamper hos WallPipe er nemlig produceret af genbrugt materiale, hvorfor lampens forskellige dele alle sammen fortæller hver sin historie. Måske har en del af lampen tidligere været et vigtigt materiale på en byggeplads, eller også er lampens rør blevet brugt som et fiktivt svær på skolegårdens legeplads. Lige meget hvad kan du være sikker på, at du her får en lampe, som har sin egen unikke historie, der ikke kan sammenlignes med nogen anden lampes. 

Du får altså, ved at købe en WallPipe Grey-lampe, en flot og stilfuld lampe, der har sin helt egen historie. Derudover gør du en god gerning og værner om miljøet ved at investere i et genbrugt produkt, som desuden er af energiklasse A+++. Du kan vælge at putte en LED-pære i lampen, og således er el-besparelsen fuldendt.

WallPipe Grey - Specifikationer: 

Selvom alle vores WallPipe-Grey lamper er unikke, er der nogle specifikationer, som går igen hos dem alle, og som vi forsøger at opfylde for at holde dem nogenlunde ens i udtrykket. Dette gør vi blandt andet for at kunne sikre, at de billeder, vi viser på vores webshop også viser det, du kan forvente af den lampe, du køber. Men det betyder naturligvis ikke, at alle lamper af denne type er identiske.

WallPipe væglampe, grå inkl. pære og stofledning

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!